Nasi sponsorzy

hotel masovia

 

Logo zamek ryn

www.zamekryn.pl 

 

         cech rzemiosl roznych

Cech Rzemieślników i Przedsiębiorców

auto 11 logo

red kiwi -

Statystyki

105606
DzisiajDzisiaj46
WczorajWczoraj85
Ten tydzieńTen tydzień131
Ten miesiącTen miesiąc2032
Od 11.03.2011Od 11.03.2011105606

Logowanie





DrukujEGZAMINY ZAWODOWE


Terminy przeprowadzania egzaminu potwierdzającego kwalifikacje zawodowe
w sesji letniej 2013 r.
 
1. Etap pisemny

17 czerwca 2013 r. (poniedziałek) godz. 12.00 – dla absolwentów Technikum Nr 3 i Zasadniczej Szkoły Zawodowej Nr 2

Na egzamin należy przybyć co najmniej pół godziny wcześniej oraz zabrać ze sobą dowód osobisty i długopis (długopisy) z czarnym wkładem. Na salę egzaminacyjną nie wolno wnosić urządzeń telekomunikacyjnych i korzystać z nich w tej sali. Na egzamin pisemny nie wolno też wnosić kalkulatorów i korzystać z nich.

 

2. Etap praktyczny
 
Absolwenci Technikum Nr 3:
 
18 czerwca 2013 r., godz. 9.00, (czas trwania egzaminu 180 min.)  – technik organizacji usług gastronomicznych
 
19 czerwca 2013 r., godz. 9.00, (czas trwania egzaminu 240 min.) - technik hotelarstwa, technik handlowiec, kucharz
 
Absolwenci Zasadniczej Szkoły Zawodowej Nr 2:
 
od 1 lipca 2013 r.
Szczegółowe terminy zostaną podane w terminie późniejszym.
 
Zasady składania pisemnej deklaracji przystąpienia do egzaminu
potwierdzającego kwalifikacje zawodowe w 2013 roku
 
1.  Uczeń/słuchacz lub absolwent, który zamierza przystąpić do egzaminu zawodowego, składa w sekretariacie szkoły pisemną deklarację dotyczącą przystąpienia do egzaminu, nie później niż do dnia 20 grudnia roku szkolnego, w którym zamierza przystąpić do egzaminu. Absolwent, który ukończył szkołę we wcześniejszych latach składa deklarację dyrektorowi szkoły, którą ukończył.
 
Szczegółowe informacje dotyczące egzaminu zawodowego znajdują się
na stronach:





 

 
Na egzaminy  należy przyjść co najmniej pół godziny wcześniej.

 

341[07] Technik organizacji usług gastronomicznych – etap praktyczny - 180 min.

Na etap praktyczny należy przynieść: dowód osobisty, długopis z czarnym wkładem, kalkulator, ołówek, gumkę, linijkę, ekierkę, temperówkę.

 

512[02] Kucharz – etap praktyczny - 240 min. (dowód osobisty, długopis z czarnym wkładem, kalkulator, ołówek, linijka, gumka)

341[03] Technik handlowiec - etap praktyczny - 240 min. (dowód osobisty, długopis z czarnym wkładem, kalkulator, ołówek, linijka, gumka)

341[04]  Technik hotelarstwa - etap praktyczny - 240 min. (dowód osobisty, długopis z czarnym wkładem, kalkulator, ołówek, linijka, gumka)


Przekazanie przez okręgową komisję egzaminacyjną dyplomów do szkół – 30 sierpnia 2013 r.

 

 
Escort Antalya Antalya escort Antalya bayan escort Antalya escort bayan
ankara travesti ve travesti escort tanıtım sitemize escort partner arayan t��m insaları bekleriz. istanbul ve ilçelerinde bulunan istanbul travesti kategorimiz'de istediginiz fizik ölç��lerinde escort partner'lerle iletişime geçebilirsiniz.
Erkeklerde saç dök��lmesi
travesti travestiler bodrum travesti istanbul travesti ankara travesti ankara travestileri istanbul travestileri escort malatya malatya escort kusadasi escort izmit bayan escort eskisehir escort escort eskisehir denizli escort escort kayseri escort kayseri escort kayseri adana escort adana escort adana escort bodrum escort fethiye escort izmir escort izmir escort istanbul escort escort denizli escort kusadasi escort kusadasi escort kusadasi
seo yemek tarifleri ucuz uçak bileti Ruya Tabirleri uçak bileti bebek isimleri yurtdışı uçak bileti